Ez friss szerkesztőségi levélváltás.


Szia!

Nem tudom tudod-e, de bontják az április 6-ra felavatott, uniós pénzből épült parkolót a bíróság előtt.

Név és cím

 Szia,

nem tudtam, de megnéztem. Valószínűleg azért csinálnak a parkoló helyén - ahol anno a rabomobilok várakoztak -, virágoskertet, hogy az új, vakok és gyengén látók számára is használhatóvá tett gyalogátkelőhely  Járási Bírósági oldali partjáról se parkoló autók takarásból lépjünk ki gyalogosként, s hogy a két lábbal a földön járók is akadálytalanul belássák a területet átkelés előtt. 

Tudod, én csak azt nem tudom, ha már ennyi nagyon okos összejött végre és mind egy helyen  van, miért nem így csinálták egyből éles ésszel?!

Mert ha én közlekedéssel összefüggő dolgot építettek egy város akár Európai Uniós pályázati pénzén - tehát nem a sajátomon, mert saját pénzével mindenki azt csinál amit akar -, akkor az a legkevesebb, hogy a város és/vagy megye közlekedésrendészeti szakértőit a helyszínre invitálom, utána egy kávéra hívom a repi keretből vagy a megszavazott cafetériából és megkérdezem tőle:

"Mit szólsz ehhez? Segíts légyszíves. Mert ha megint elrontok itt valamit, akkor ismét megírja a Bicskei Szó."

Ha idejében kérdez és nem kapkod, ebben az esetben nem is kellett volna a város pénzét eltúrni.  

Ráadásul a Járási Hivatal ottléte is túltelíti majd a területet, tehát a parkolóelvonás érdekes dobás ezen a központi területen. De mindenképpen jogos, ha baleset-megelőzési szempontból tekintünk rá. Ha azonnal megkérdeztek volna egy hozzáértőt a polgármester valamint szent továbbá dicső körei, spórolhattak volna a város vagyonából.

Nem sikerült. Pontosabban most sem sikerült.

0 Ft+Áfa/hó szaktanácsunk szerint, ha Tessely Zoltán és a polgármesternek készülő alpolgármestere valamit nem tud vagy nem ért: kérdezzen meg hozzáértőt.  A legjobb családokban is előfordul, hogy valaki nem tud valamit és kérdez. 

Az épülő Bicskei Járási Hivatal - Szent István út és Arany János utca által közrefogott telkén belül egyébként 60-80 darab autó parkolására alkalmas parkoló épül. Azonban tudni kell, hogy a három iskolát, plébániát, városházát, bíróságot magáénak mondó szűk terület a Járási Hivatal ottléte nélkül sem bírja szuflával az autóforgalmat és parkolást. Tehát ami most elvész, azt pótolni kell. Nem máshol, hanem ott.       

Nagyon köszönöm leveled, I.A. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása