Mi folyik itt? Egy korábbi fidelitas megyei elnök, jó káder is elhagyja a várost?  A bicskei Fidesz által Bicskére hozott korábbi polgármester idején 10. jegyzőként lépett hivatalba ő, aki most mondd fel. Nem bírta hát.      

"Ezúton tájékoztatom a tisztelt lakosságot, .... jegyző a mai napon benyújtotta felmondását. A próbaidő alatti felmondást azonnali hatállyal elfogadtam.

A jegyzői feladatokat dr. Szolga Emese aljegyző látja el az állás betöltéséig.
Pálffy Károly
Polgármester"

Ez már annyira gépies és szinte mindennapi tájékoztatás, hogy a bicskei jegyző elmegy, mintha a futószalag üzemmódban dolgoznának választott elöljáróink. Semmi különös nincs benne. Lassan már azt hisszük, hogy ez így van jól. Miközben mindannyian tudjuk, hogy településünk történetében a korábbiakban ez a felelőtlen állapot nem volt jellemző.

Az aljegyző a 11. jegyzői feladatokat ellátó a Tessely-Pálffy  izében. Közöttük volt egyetlen, nem hosszú idő után már szintén távozott fiatal jegyző, akit ismerői felkészültnek, rendkívül intelligensnek (és csinosnak) mondtak és sajnálják, hogy már nem itt dolgozik.       

A polgármester a jegyző teljes nevét bevéste az eredetibe.  Inkább ne erősítsük "portfólióját" újabb teljes neves  internetes közléssel, hiszen a HR állománynak az egész világon szintén legjobb barátja a google.

Meg aztán nem ő tehet az itt dívó tehetségtelenségről. A Pálffy Károly vezette testületnek egyébként egész jó a részideje: októbertől decemberig bírta velük Bicskén a törvényesség felelős őre, aki még a nagy elődnél, augusztusban kezdett.

Két hónap.

Javuló tendencia. 

Bizakodásra ad jó okot. 

 

ia

 

 

        

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azért nem semmi,hogy milyen dolgok mehetnek a polgármesteri hivatalban,ha a tizedik jegyző is távozik Bicske várából!
Talán a távozó jegyzők belegondoltak a távoli jövőbe és úgy határoztak,hogy nem adják a becsületüket galád és aljas munkához!Még fiatalok,ahhoz,hogy egy életre eljátsszák egy két nem idevaló / távozó /embernek nem nevezhető gerinctelen egyedek miatt a becsületüket!. Tuti,hogy olyan dolgok mentek,mennek jönnek a hivatalban,hogy azt már az ő gyomruk sem tudja bevenni!Remélem a várnak az ura rettentő elégedett magával!Volt kitől tanulnia!
süti beállítások módosítása