Ma délután Székesfehérvárott a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Úszó Szövetség által rendezett Országos Diákolimpia Fejér megyei döntőjéről három bicskei úszó jutott tovább - értesült a Bicskei Szó arról a tényről, amit öröm sporthírré tenni és elsőként  továbbadni olvasóiknak.  

Őri Eszter (2006), Heitler Csaba (2001) és Szeibert Erik (2001) március elején úsznak az Országos Diákolimpia Győrött megtartandó döntőjében.

Őri Eszter az első korcsoporthoz tartozó bicskei úszó mellúszásban nyert. Felkészítője a Bicskei Tanuszoda munkatársa, Barbura István úszásoktató.

Heitler Csaba a negyedik korcsoport 2001-es születésű versenyzője 100 méteren bizonyított, edzője Agyagási Ákos testnevelő tanár, úszásedző.

Szeibert Erik  nevű 2001-es évjáratú ígéretünk 100 méter háton jutott a győri országos döntőbe - felkészítői Vakán Gyula és Babrura István úszásoktatók, a Tanuszoda munkatársai.  

Bereczky Kristóf (2000) vízilabdázó, az OSC versenyzője, edzője Ábrahám István 100 méter gyorson indult és ragyogó idővel szorult a második helyre. 

Südi Zsuzsanna (2004) 100 méter mellúszásban a dobogó harmadik helyére léphetett, Kránitz Alexandra 100 háton szintén harmadik, trénerük Agyagási Ákos. Sipos Gabi edzője szintén Ákos bá' valamint nagy segítség a szülök kiemelése alapján testnevelés tanára - Bea néni a Szent László Iskolából.  Sipos Gabi 100 mellen és 100 háton harmadik legjobbként lépett ki a fehérvári medencéből kétszer is.

Azért, hogy Bicske lokálpatrióta olvasóinak szeme elé a bicskei úszóink mezőnye teljességben tárulhasson és mert további versenyzésre szeretnénk őket biztatni, álljon itt a többi versenyző neve: Németh Lili, Nyitrai Réka, Váradi Patrik, Horváth Fanni, Béczy Balázs, Béczy Eszter, Mayer Réka, Őri Gergely.

Gratulálunk az úszóknak és felkészítőiknek ezekkel a Szent-Györgyi Albert sorokkal:

"Milyen embert is akarunk formálni? A válasz egyszerű: egészséges testű, akaraterős, jó ítéletű, értelmes, tettrekész szép célokért hevülő és áldozó embereket, akik meg tudják érteni és élni a szépet és nagyot minden téren, akik az életüket ki tudják tölteni tartalommal, akik megértik a dolgok összefüggéseit, akik átérzik azt, hogy emberi közösségben élnek, amely csak a kölcsönösségen, méltányosságon, és jóakaraton épülhet."  

 

Izing 

   

       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok mindenkinek csak egy aprócska észre vétel a Béci testvéreknek nem jól lett le írva a nevük mert ők Béczy
@Csabáné Andrea Valencsik: Köszönöm és elnézést kérek. Javítottam.
süti beállítások módosítása