Azt hallom, hogy a Dobó utcában, saját otthonában filléres zsákmányért, rendkívül sötét módon  súlyosan megvert néni iszonyatos szegénységben él és egyedül. Jelenleg kórházban van.  

Nem lehet tudni, hogy mi lesz vele, de egy kedves barátommal arról beszélgetünk, hogy a bicskeieknek valamint településünk családjainak, szervezeteinek, cégeinek adakozásba kellene fognia azért, hogy ennek az embertársunknak könnyebb élete legyen.   

Nem kellene sokat adnunk, ha sokan mellé állnánk. Szépen elosztanánk a terhet. Mint ahogy egy gerenda szállításánál is jobb, ha több váll tartja. 

Ezen a blogon javaslom - hogy ne csak azt őrizze meg ő erről a helyről mennyit szenvedett itt, s hogy bántották élete idős éveiben - , hanem az is legyen a szívében, hogy szeretettel fordultunk felé.  Nem feltétlenül a pénz a megoldás. Valamint valószínű, hogy nem fog ezután egyedül élni abban a házban. 

Kapcsolatunk nincs még vele, sem a családjával. De ha bárki kéri, megszerezzük. 

Valamint örvendetes, hogy megalapozott gyanúról beszélnek a nyomozók. Értünk dolgoznak. Köszönjük.   

Emiatt az ügy miatt is jól látszik látszik: rendkívül sajnálatos, hogy városunk felelős vezetése tehetségtelenül és érzéketlenül megszüntette a Gondozási Központ bentlakásos ellátását - amire egyébként nagy igény lenne.   

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sok mindent lehet tenni,ez így igaz. De az "úgy hallottam,hogy nagyon szegény"-erre rá kell cáfoljak. Nem szegény,csak gyűjtögetős. Gyűjtöget,spórol,magától megvon. Mert neki így jó. Mert így akart tenni. Lehet neki segíteni főzni,ápolni. De azért alaposan járjunk már utána valaminek,mielőtt adakozásba kezdünk.
süti beállítások módosítása