A nagy meleg ellenére azért nem kellett volna ilyen lagymatag tempó. Az első említésre méltó esemény fertályóra elteltével Nyitrai lövése, ami centikkel a léc fölött hagyta el a játékteret.

A 19.percben Megyesi szöglete átszállt Szabó D fölött, Bencze pedig a kapuba továbbított egy méterről.1:0 A 28.percben Szabó T. a hazaiak asszisztálása mellett 70 méteres szólót mutatott be, de a végére elfogyott az erő.

A 33. percben Nyitrai baloldali sarok rúgását Fenyvesi Sz. is egy méterről fejelt a kapuba.1:1 A félidő 43. percében Megyesi cselezgetett,labdáját Radics lőtte az égbe.A félidő utolsó percében Megyesi lőtt szabadot 25 méterről,ami szögletre pattant,majd az ismétlésnél Molnárt indította, aki mellé trafált.
 

A II.félidő 3.percében Fenyvesi V. kilépett a lesre váró hazai védők közül,és a későn reagáló kapus mellett a kapuba lőtt.1:2

Öt perc elteltével Carvalho Molnárhoz továbbított,de ő a kapust találta telibe.Újabb öt perccel később egy baloldali beadást Farkas gurított a kapuba.1:3

A 61. percben Jelinek remek labdáját Szabó B nagy helyzetből centikkel lőtte mellé.A 64.percben Molnár buktatásáért 11-est ítélt a játékvezető, amit Megyesi biztos lábbal értékesített.2:3 A 70. percben Nyitrai szögletet rúgott,Szabó T pedig a hálóba fejelt.2:4 ...és még nem volt vége. A hazai védelem teljes csődje utáni jobb oldali beadást Haász passzolt a kapuba a 75. percben.2:5  

A mérkőzés utolsó eseményeként Molnár indította Jelineket, aki elől a kifutó kapus nagy bravúrral mentett.
 "Megkoronázta " egész évi teljesítményét a hazai csapat, óriási védelmi hibák, kihagyott helyzetek, lélektelen,akarat-gyenge teljesítmények, képességbeli problémák, nem beszélve az egyéb gondokról-bajokról - egyenes út vezetett a kieséshez.Sok-sok feladat vár  a vezetésre a felgyülemlő hibák,gondok kijavítására.

Venczel József 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása