Korábban közhírré tették, hogy meddig kell befejezni a Fiatalok háza nevű épületet 2014-ben, ami a mozi épületének üdvös felújítását jelenti.  A projekt az Európai Unió és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósulhatna meg. A Bicskei Szó javaslata: az első kiállítás a Bicskei Moziból maradt relikviák: jegyek, képek, műsorok, székek és más tárgyi emlékek, fotók kiállításával valósulhatna meg és a mozi egykori vezetője - Éva néni -, feltétlenül legyen díszvendég a mozigépésszel együtt.  Ha már protokoll, legyen bicskei... 
mozi1.jpg
Aztán az a 2014-es határidő módosult, haladékot adott magának a város, nem tudtuk meg miért, de bizony ez a második átadási határidő is tavalyi volt! 
A korábbi hírek szerint már régen működnie kellene a háznak, ami egy az egyben egy nagy terem, azt is meghirdették, hogy a húszéves testvárosi kapcsolat születésnapi kiállítása itt lesz. Nem működik, miközben az építők láthatóan levonultak.  
Jó munkához idő kell.., - szoktam magam mentegetni, ha késében vagyok. Itt azonban az kerülhet 10 milliónál is többe, hogy mindez részben pályázati támogatású munka volt, s ha nem készül el határidőre, akkor az építtető Bicske  minden pályázati forrást, de még a pályázat költségeit is bukhatja.  
Kérjük a köz megtisztelését a részletes, kötelező köztájékoztatással. 
aaaaaamoziii.jpg
  
mozi2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása