A 60-80%-os kihasználtságú járat napi tízszer fordul Bicskén és nem csak vevőket szállít, hanem dolgozókat is. 

tescter.jpg

A választott politikai vezetőknek - akik legalábbis formálisan az itt élők érdekeit képviselik -, még nem sikerült elérniük a menekülttábor létszámának optimálisra csökkentését, éppen ezért a Csabdi úti TESCO abszolút kríziskörnyezetben fekszik. Főleg női dolgozóitól nem várható el, hogy éjjel gyalog menjenek haza például a telepre vagy napi 2x250 forintot fizessenek ki Volán-buszjegyért. Az utolsó Volán-busz 21 óra 10 perckor elmegy, hétvégén jelentősen csökkenti a járatokat. A hajnali és záróra utáni dolgozók, munkába és munkából utazásához adott volt ez a megoldás.

 Kispénzű, idős, mozgásukban korlátozott bicskei vevők is igénybe vehették a járatokat, akiknek enélkül ez a vásárlási hely kizárt lenne. Tavaly sikerült megakadályozni kb. 507 vevő és 59 dolgozó aláírásával a járat megszüntetését - amiről szintén hírt adott a Bicskei Szó. 

Idén is megkezdődik Bicskén a megszüntetés ellen tiltakozó, a további, kiváló működtetést kérvényező aláírásgyűjtést. A járat egyébként nem a bicskei áruház vezetésének hatásköre, hanem a központé.  

Az alábbiakban a tavalyi kérvény olvasható, amit a TESCO Magyarország akceptált.

 

ia

 

tespet.jpg 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása