Dantesz Attila, a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon kiváló kőműves karbantartója és Schubert László nem kevésbé kitűnő karbantartó alkotta brigád glettelnek, alapoznak és festenek a római katolikus templom belsejében például a villamosvezeték felújítása utáni részleges felújításban.

A festéket és minden szükséges anyagot és eszközt - egy neve elhallgatását kérő bicskei katolikus állta. A tíz méteres állványt, amiről a két munkás dolgozott, szintén bicskei katolikus bocsátotta rendelkezésre. A felújítók leporolták és lemosták sok más mellett az oltárt, ami előtt sokunkat kereszteltek meg, valamint a szószéket, a szobrokat.

"A plébánia nem a plébánia hivatali helyiségét jelenti (ez csupán a magyar nyelvben és szóhasználatban esik egybe), amiben a plébánia irodái, hittanterme és a plébános háztartásvezetés nélküli szobája van, hanem az egyházközséget, a plébániai közösséget."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása