Ismeretes a közvetlenül és közvetetten megválasztott városvezetés botrányosan rossz minőségű hozzáállása a jegyzői munkához. A törvényesség felelős őrizői Tessely-Pállfy nevekkel jelölhető polgármesterség idején 2008 őszétől napjainkig átlagban 8 azaz nyolc hónapig tudtak megmaradni Bicske mezővárosban.      

"Ár ellen nehéz úszni!

A jegyzők gyakori távozásának feltételezhető oka,a belső diktatórikus magatartás, ellenmondást nem tűrő hatalmi arrogancia.Vélhető a helyi Önkormányzat íratlan szabályzatában betonba ágyazott megdönthetetlen beépített szlogen, " tőlünk szebb lehetsz de okosabb nem" ha IQ-d szárnyal, intelligencia szinted felettünk áll, tisztelt törvényesség őre menleveled már csak aláírásra vár. " 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása