A bicskei kötődésű, de családjával már nagyon régen Kanadába költözött fiatal fotós, dokumentumfilmes Buzora Martin nagyon szép és félelmetes képsorokat elibénk táró filmajánlóját láthatjuk a bicskeiek blogján is. Mondhatnám Toronto, Bicske, Kenya háromszög... 

"Ezen a kisfilmen keresztül bepillantást nyerhettek Marci legújabb, Kenyában forgatott dokumentumfilm sorozatába, még ha csak pillanatokra is, megvillantja azt a világot, amelyben emberek százai, ezrei küzdenek éjt nappallá téve, hogy megmentsék Földünk legnemesebb állatfajtáit. Minden áldozatot felvállalva, életüket kockáztatva szállnak harcba, hogy megóvjak ezeket az állatokat a teljes kipusztítástól. Minden tisztelet megilleti Őket!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása