Felröppent a nem éppen hiteles vagy kellő megalapozottságú  hír Kósa Lajos frakcióvezető nyilatkozata alapján, hogy szerinte Magyarországon csakis Szentgotthárdon és Körmenden lesz két sátortábor, a többit mind megszünteti a kormány.   

Aztán a szerdai ülésen mégiscsak elnapolták a döntést, napirendre sem került, később Kósa ezt úgy magyarázta (mintha annak időpontját előre nem lehetett volna régóta tudni), hogy meg kell várni a csütörtöki csúcstalálkozót.

Az egyszerű, népszerűséghajhász, komolytalan kijelentés lényege, hogy a politikus azt mondja, amit hallani szeretnének a választói tömegek. Mint a bárzenészek, akik azt a slágert játsszák, amit a legtöbb jól fizető vendég hallani akar.

Mintha a menekülttáborok megszüntetésével megszűnne a menekültek áramlása. Mintha valaki úgy akarná megoldani a népegészségügyet, hogy megszünteti a rendelőket...

Persze, az külön érdekes, hogy mit szólnának a kósai sátortáborhoz Gotthárdon és Körmenden...       

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Sajtóosztályához fordultunk. Kérdésünk természetesen arra vonatkozott, valóban tervezik-e vagy tudnak-e bármit is a bicskei bázis megszüntetéséről, történt-e már ebben az ügyben bármilyen konkrét intézkedés.

 

http://propeller.hu/itthon/3201176-szinte-minden-menekulttabort-felszamol-kormany


"BÁH Sajtó
2016.0318 8:11 h 

 A Belügyminisztérium és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal az adott témában nem kíván nyilatkozni.

Üdvözlettel,

Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal
Sajtó"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása