Bicske, Kossuth tér. Olvasónk küldte és váltig "bizakodva" kérdezi: "Városfejlesztés? A 30 éve városi rangot kapott Bicskén visszaszerelik a kukákat?" 

Elsősorban a központi területeken voltak gyűjtőedények. Ma már csak meredező oszlopaik jelzik, hogy voltak valamikor azok is. Nem tervezik helyreállítani, felsőbb utasításra? 

Azt azért meg kell jegyezni: a felkötés lehet a város igyekezete, de lehet azé az igényes üzleté, ami előtt ez az edény áll. Van még egy tipp, hogy ki végezhette. Lényeg, hogy nem tudták nézni a ledobott edényt, ami azt üzeni a közlekedőknek. "Itt vagyok formailag, hogy de nem muszáj használnod, hiszen látod, engem sem vesznek komolyan."  De ez a kötözés - bárki keze munkája - előrelépés. Ha nem is pont a helyén van, de közelebb ahhoz.        

Hasonló eset: 

Eltelt egy hét a cédulán félig-meddig meghirdetett zöld hulladék szállítás óta, és még két hét van hátra az ingyenes szállításig. A félinformációval meghirdetett gyűjtés eredményeként szinte minden utcában ott díszeleg a közterületen az ottmaradt zöld, valószínűleg még két hétig, a zöld hulladék ingyenes begyűjtésének időpontjáig.

Akad olyan gyönyörű magyar város, ahol kora tavasztól télig tilos az avar és kerti hulladék égetése, viszont a város gondoskodik a zöld hulladék elszállításáról.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása