"Csak az tudja, hogy mi a szegénység, aki onnan indult"

a videót keressétek, közlésünk napján a 2. poszt 

 

Szegény gyerekeket várnak a mányi út mellett fekvő Don Carpe Lake Bicske néven üzemelő horgásztó partján, ahol főzni is fognak.  A bicskei mélyszegénységet jól ismerő szakembereket, intézményeket és önkénteseket, minden horgászt és minden jó érzésű embert arra kérnek

dcl.jpg

első lépésben

hogy biztassanak mindenkit az adományozásra

második lépésben

pedig ugyanúgy, ahogy a Bicskei Szó is teszi, ha már meglesz a jószolgálati akció pontos hirdetménye, gondoskodjunk arról, hogy valóban elérjen a bicskei szegényekhez.

SEGÍTSÜNK SEGÍTENI. NE FELEDJÜK, BÁRMENNYIRE TAGADJÁK is EGYESEK FŐÁLLÁSBAN A SZEMÜNKBE NÉZVE, MINTHA NEM IS ITT ÉLNÉNEK, BIZONY NAGY A SZEGÉNYSÉG. AZ IS VOLT, AZ IS MARADT - a szerk.  

Tudják, mi a csóróság. Tudják, honnan indultak, nem felejtették el. Ebből indultak ki.  

Beri Zoltán levele: 

Kedves Bicskei Szó üzemeltető
Idén szeretnék hátrányos helyzetű családok,DE legfőképp gyermekek számára támogatást nyújtani ,Mikulás napján valamint Karácsonykor!
Elsősorban meleg ételt szeretnénk osztani Karácsonykor, Mikuláskor pedig csomagokat a gyerkőcöknek!
Abban szeretném kérni a segítségüket,h  legyenek kedvesek 1-1 megosztással segíteni a kezdeményezésemet, hogy minél több rászoruló gyerekhez,családhoz eljusson az üzenetem!
Válaszukat előre is köszönöm,tisztelettel. Beri Zoltán
Ha további kérdésük volna készséggel állok rendelkezésükre a 06204619639 telefonszámon

 

Minden hátrányos helyzetű gyereket és családot,időseket szeretettel várunk Mikulás napján és karácsonykor is! Meleg étel és egyébb tartós élelmiszert,gyümölcsöt,ruhát , játékot,peca felszerelést és a GYEREKEKNEK Mikulás csomagokat fogunk osztani!!!!
A
z adományozók NE pénzbeli adományra gondoljanak első sorban,MI nem "pénz" formájában kérjük a támogatást!!!! Tartós élelmiszer,játékok,ruhák,Mikulás csomagok amiket szeretnénk gyűjteni első sorban! Úgy gondolom ha kicsit össze fogunk akkor sok gyereknek és családnak valamint idős embernek tehetjük szebbé a Karácsonyt! Üdvözlettel. Zoli

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása