A Zöld Bicske némi kis ráhatásra, a jó levegő védelmében évente tíz alkalommal elszállítja a zöld hulladékot.  Legközelebb a holnap 6 órára kitett zöld hulladékot viszik el bezsákolva, a gallyas részt minimum méteresre vágott kötegekben.  ne mérgezzük magunkat, ha nem muszáj. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt nem ártana egy kicsit jobban is kommunikálni, kitették a weblapjukra egy eldugott kis sarokba. Így honnan tudnák az emberek?
Nem tartozik szorosan a témához (csak a Zöld Bicske NONPROFIT Kft-hez), de akartam náluk konténert rendelni építési törmeléknek. A legkisebb (három köbméteres konténer) 47 ezer, azaz negyvenhétezerpárszáz forint. Nem megvenni akartam csak telerakni!!!
Szerinted hányat kértem belőle?
utána pedig csodálkoznak, amikor Bicske határa körbe van hordva sittel - a migráncsok voltak - és mostanában jutottak el odáig, hogy kell közterület felügyelet... egy darab kontit rendeltetek? és közben ez egy non-profit társaság! tulajdonosa Bicske város! és hogy tisztázzuk: nem az ott dolgozók kritizálása mindez, hanem városunk nagyszerű "stratégáié"... népszerű a mai politikában, hogy mindentől meg vagyunk védve. megvédhetnék a környezetet is.
süti beállítások módosítása