Ír az olvasó című közkedvelt rovatunkban számos alkalommal hívták fel a figyelmet a bicskeiek többek között egyes utcák állapotára. Jó, hogy történt valami megint néhány sártengeres utca érdekében, jó, hogy a városvezetés igyekszik minden rezdülésre figyelni. A mi pénzükből most átadott, de el még sem készült utcák kritikája az alábbiakban olvasható. Nálunk a pénz nem lehet gond, nem magyarázhatja a rossz minőséget, hiszen Pálffy Károly polgármester 300 hektáros belterületi (!) ingatlan tulajdonosváltása után halált megvető bátorsággal engedte el  cégek telekadóját.... Korábban szintén bátran megszavazta a bicskeiek építményadójának megduplázását.      

 

A dokumentum és benne számos fotó letölthető ide kattitnva.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helytálló poszt. Vékony, szegély nélküli, aládolgozás "elfelejtve".. Vicc kategória.
Pl. a Szondi utcai jóvanazúgy, hiszen amennyi adót onnan befizettek és a többi, ami még oda köthető.. Hagyjuk, nem polkorrekt. De ha már pl. ez a nagybecsű Szondi utca elkészült, pl. a Bajcsy Zs. utca miért nem? Azt valóban rendes, adófizető polgárok lakják végig.
süti beállítások módosítása