A Csabdin élő hajléktalan segítése kapcsán legelőször is rögzítjük: Csabdi lakói hosszú ideje szép csöndben segítették- segítik őt, hajléktalanságának szigorú ténye messze nem a község intézményeinek és lakóinak felelőssége. 

Mint arról Ságiné Babi, a Katolikus Karitász bicskei vezetője írt a bicskeiek blogjának: 

"Szeretnélek tájékoztatni, hogy a "sátorozó" úr felkeresett bennünket. Mindent kapott amire most szüksége volt. Hálózsák, farmer, élelmiszer....stb. Abban maradtunk, hétfői napokon bejön hozzánk!
Köszönöm a segítségedet.
Szeretettel,  Babi"

Válaszunk: 

"Szuper, kedves Babi! Hozzánk 20 perce becsöngetett egy nagyon kedves ember és hozott neki egy bundás, hasított bőr télikabátot, ami térdig ér. Szerintem jó rá. Annamarival egyeztetek, de ha szerinte és szerintetek is egyszerűbb, akkor hétfőn reggel beviszem Nektek az Adyba a ligavillába. Ha jó rá és kell neki, használja egészséggel. Ha nem, akkor szerintem két perc alatt olyan gazdát találtok neki, aki meg fogja becsülni."   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása