Elnézést kérek mindenkitől tévedésemért. Nem voltam elég körültekintő. A téves adatok néhány óráig olvashatóak voltak itt. A valóság ezzel szemben az, hogy a Bicskei Bölcsőde felújításából  3, 5 milliót von el a város a BTC javára, ez se semmi, amire egy kormányhatározat alapján százmilliós nagyságrendben költhet Bicske. 

A Bölcsőde teljes felújítását, korszerűsítését - régi adósság - Európai Uniós hátterű pályázat révén kívánják megoldani. Hogy melyiket kellett volna előbb? Jó kérdés.  

 A kormányhatározatban összesen 300 millió forint támogatás szerepel, amiből 100 milliót kíván a város a Kerecsendi utcai sporttelep fejlesztésére fordítani. A további 200 millió felhasználását a városközpont arculat fejlesztésére szánják.  

A most történt költségvetés módosításról itt olvashatunk. 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elhiszem, h kell a BTC-re költeni. Meg a péró utcáinak aszfaltozására is. És a központra is, sokadszor. De pl. Bocskai utcával mi lesz? Nem ott lakom, még a közelében sem, de az mondjuk úgy, h felújítás érett. És nem perem. Igaz, nem is péró..
Vagy a Bajcsyval. Vagy a tucatnyi katasztrófa állapotú járdával..?
süti beállítások módosítása