December 12-én, hétfőn 11 órakor helyezik el a Kormányhivatal alapkövét, amiről a megválasztottak semmilyen módon nem kívánták előzetesen tájékoztatni a lakosságot.  Pedig alap lenne ez is, ha nem is kő. A nyertes kivitelező felől egyet lehet találni. 

eti.jpg

Úgy tudjuk, hogy egy közel száz fős fogadás is tartanak  - svédasztal a városháza aulájában, természetesen zártkörű.

A város hivatalos honlapján mindebből csak annyi látszik, hogy hétfőn szünetel az ügyfélfogadás. Nem tudunk arról, hogy a városi tévében vagy az városi lapban erről egy sort is méltóztattak volna leírni. Közügy vagy magánügy?  

A város honlapján a friss közlések mellett olyan "friss" híreket is találtunk, hogy mezőőrt keresnek és idén augusztus 24-ig nyújthatja be pályázatát. Találtunk továbbá a főoldalon októberi hajdúsági, rendőrségi hírt és egyéb roppant friss és mindannyiunk számára elementáris infókat  Bicske város hivatalos honlapján.  

De a holnapi eseményről egy szót sem ír hivatalból sehol senki. Titok. 

(A rendőrségi hírek felhozatala tekintetében nem az ORFK-val, hanem az FMRFK-val lenne érdemes együttműködni, így legalább csak a megyéből jönnének fel hírcímek. Úgy mint a tűzoltósági hírek esetén. De rendszeresen frissíteni kell.

 Így a XXI. században talán az sem lenne oly megterhelően nagy geg, ha a Bicskei Újságot például pdf formátumban feltennék a honlapra, hiszen élnek a világon (egyre többen?) innen nagyon messze olyan emberek, akik  innen indultak és szívesen olvasnák azt a lapot, amit például Cambridge-ben sosem fognak a postaládájukba dobni.

Az előterjesztéseket miért nem lehet elolvasni? Miért szedik le őket, ha egyszer kitették?)      

Holnap 10 órától talán egészen kora délutánig a megszokottnál jóval nagyobb közúti forgalom várható a területen.

Amikor a hivatal majd megkezdi működését, szintén a közlekedési káosz és túlterheltség fogja a legnagyobb gondot okozni Bicske központjában. A mainál is nagyobbat, pedig ez is érdekes reggel 8 előtt vagy délután 4 tájban - hétköznapokon.) 

Az alapkövet nem tudjuk, hogy hová teszik le, de bizonyára a Szent István úti járdáról jól láthatják, akik kíváncsiak lennének rá.  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása