Komárom-Győr felé közlekedő kék gyorsvonat pályájára került Bicske alsón egy személy, aki a helyszínen ma 6 óra 50 perckor életét vesztette. 

"A Pest felé menő oldalon (B peron) vártam a vonatot. Arra lettünk figyelmesek, hogy dudál az (A peron mellett Győr felé közlekedő gyors) vonat és a lámpája amennyire megvilágította a sínt annyira látszott, hogy ott fekszik valaki. Azon az oldalon várakozó emberek (A peron) nem próbáltak segíteni, mert nem látszott a sötétben a fekvő ember szerintem. Sajnos a nemét, korát nem tudom megmondani" - írja kérdésünkre a munkába igyekvő fiatal szemtanú, akinek a szörnyűség után mielőbbi megnyugvást kívánunk.   

bicskealso.jpg

                                                                                                                                 Fotó: Bicskei Szó

 

A rendőrségtől kértünk információt, amit hamarosan közzé is teszünk. 

Nem ismertek a tragédia pontos körülményei. Egy olvasónk írja, hogy az áldozat nem átment, hanem feküdt a síneken, amikor a vonat megérkezett. 

A Katasztrófavédelem közleménye: 

30691
Esemény időpontja: 2017 január 12. 07:29
Esemény: Közlekedési baleset vasúton
Esemény leírása:

A baleset a Táncsics Mihály utcai vasúti átjáróban történt. Az elgázolt ember életét vesztette.
Elgázolt egy embert egy vasúti szerelvény csütörtök reggel Bicskén, a Táncsics Mihály utcai vasúti átjáróban. A balesethez a város önkormányzati tűzoltóit is riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információink szerint az eset során az elgázolt ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Helyszín: Fejér Bicske

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása