A vágóhídi veszélyes hulladék a Széles-csapáson történt törvénysértő elhelyezése miatt nagy erőkkel folyik a nyomozás, aminek részleteiről az FMRFK Kommunikációs Szolgálata az eljárás érdekében még nem adhatott ki tájékoztatást a Bicskei Szó kérésére.   

Értesülésünk szerint a terület - a Tatai út és az 1-es főútvonal közötti mezőgazdasági út forgalmát a Bicskei Gazdasági Szervezet munkatársai tartották szemmel a polgárőrökkel és a rendőrökkel együtt. Amikor a budapesti vágóhíd járműve a szállítmánnyal megérkezett, a BGSZ munkatársai azonnal hívták a Bicskei Rendőrkapitányságot, egyben kérdőre vonták a szállítókat valamint több módon rögzítették a rendszámot és az egész eseménysort.  A szállító menekülőre fogta és elsietett a helyszínről. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, amint megérkezik a police.hu híre, itt is olvasható lesz.

A több tonna sertéspofát, sertéslábat, baromfiszárnyat és különböző belsőségek nagy részét a BGSZ munkatársai géppel, néhány mázsát pedig kézi munkával takarítottak el. Ez veszélyes hulladék, hiszen fertőzésveszélyes. A tetthelyet fertőtlenítette is a bicskei városüzem.

Hogy miért nem jutott az elkövetők eszébe  az a rengeteg gazdátlan ebekről gondoskodó telep, ahol úgy örültek volna ezeknek a szállítmányoknak, ahol nem számított volna veszélyes hulladéknak, mert degeszre tömték volna vele az összes hűtőládát?! A kutyák pedig lakodalmas vacsorát ültek volna ennyi nekik főzött húsos csont és belsőség felett.     

Bizonyára lesz majd kinek kiszámlázni ezt a rengeteg munkát... És reméljük, híre megy az eredményes nyomozásnak, aki pedig szemetet akar lerakni, sürgősen felejtse el a bicskei határt egy életre.      

      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása