- Már a háromnegyed nyolcason sem lehet leülni. Eddig csak a háromnegyed hetesen álltam Pestig. A tökélyre fejlesztem az állva olvasást - jellemzi a Budapestre reggelente közlekedő személyvonatok telítettségét egy beszélgetés foszlánya.  

Megkérdezzük a MÁV-ot, tudnak-e erről, végeztek-e felmérést, terveznek-e bármit a reggelente vasúton megvásárolt jegyükkel, bérletükkel dolgozni, tanulni járók utazási körülményeinek javítása érdekében.   

Az első olvasói reakció a Bicskei Szó Fb-csoportjában: 

"Sajnos este sem jobb a helyzet. Érdemes esténként megnézni a 20.33 - kor indulót Budaörsről. Főleg pénteken és szombaton, akkor 1 kocsival jön."

Második vélemény: 

Tegnap reggel 9-kor álló hely is alig volt. Este 22:20-as 3 kocsival szokott jönni, általában síri csend, "alig" vannak utasok, viszont csúcsidőben 14-15-16 óra környékén van egy db szerencsétlen kocsi (elvétve 2 ) és rengeteg utas...annyi, hogy a Déliben már-már tömegnyomor van, Kelenföldön pedig káosz.

Harmadik: 

20 éve is pont ez volt a helyzet. Az a kisebb gond hogy állva kell utazni, az a nagyobb,hogy évtizedek óta semmi változás

Negyedik: 

Nem csak a reggelin de a délutánin sincs.Megvesszük a drága bérleteket és állva utazunk ugyanis kevés kocsikkal közlekednek a vonatokat.Munka után szeretnénk ülve utazni!!!!!!!

Ötödik és hatodik: 

Reggel a hetesen tömegnyomor,szerencsére csak egy megállót kell mennem. El nem tudom képzelni mondjuk Bián, hogy száll még fel rá ember????!!!! Délután, ami 16.17kor indul Herceghalomból, mindig egy kocsi, mindig tömegnyomor, pedig rengetegen leszállnak Bián. A bérlet árak pedig az egekben, ár érték arány nagyon nem stimmel!!!!!!!!!!!!!

Ma én a 17,58-assal jöttem haza Bicskére  és egy részes volt, már Kelenföldnél nem volt ülőhely.........

Hetedik: 

Minden egészkor induló vonat 1 kocsis és mindig dugig van. Inkább kihagyom ezeket és varok fel órát hazafelé, csak ne kelljen nyomorogni. Reggel meg teljesen mindegy, hiába 2 kocsi, akkor is fullon van a vonat. A biaiak meg mindig állnak. Csúcsidőben kellene több kocsi, nem akkor, mikor bőven elég lenne az 1 is. Biztosan tudják ezt, csak nem tesznek semmit. Ez a dühítő...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása