"Egy téma ötletem lenne vagy észrevételem, ami engem eléggé zavar. Mint tudod a sulinál,  a rendőrségnél van a kutyafuttató és iskola. Amit minden kutyatulajdonos használhat. Akkor miért a Bicske Szíve parkba futtatja-szaratja-a kutyáját?! Kajtatják velük körbe a nádast a víz körül, zavarják fel az éppen fészkelő madarakat a költőhelyükről. Van olyan kutyatulajdonos aki rendszeresen 2 kutyával kajtatja körbe a vizet. A múlt héten épp a képviselőt láttam ugyanígy a kutyájával meg a gyerekeivel a parkban. Azt gondolom, nem túl jó, ha a gyerekek a mindenhova vizelő és nagy dolgát végző, azt össze nem szedő gazdák után csúsznak - másznak a parkban. Szerintem ki kellene onnan tiltani a kutyasétáltatókat, ahogy Pesten sem viszik a játszóterekre és pihenőparkokba a kutyákat.

Ennyi igényesség a minimum lenne.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szomorúnak tartom,hogy a közösségi munkával megépített parkot minden olyan tevékenységre is használják, ami ellentétes a létrehozók elgondolásával. Józan paraszti ésszel fel nem fogható, miért vindikálnak egyesek jogot arra, hogy mások munkáját tönkre tegyék.Valóban csak büntetéssel lehet jobb belátásra bírni ezeket az "embereket"?
süti beállítások módosítása