Megvan (az információnk szerint 3 ezres ülőhellyel tervezett) sportcsarnokunk területe. 

"Bicske 0171/3 hrsz.-ú, kivett telephely megnevezésű, 2 ha 7562 m2 területű, 1/1 tulajdoni hányadban a Magyar Állam tulajdonában, lévő ingatlan (Felhasználási cél: a bicskei Sportcsarnok fejlesztésének támogatása az 1801/2016. (XII.20.) Korm. határozat alapján)
Segítendő feladatok: 1. településfejlesztés, településrendezés; 15. sport, ifjúsági ügyek)"

A csarnok a mányi útról lesz megközelíthető, valószínűleg onnan, ahonnan az új kerékpárút kanyarul Csabdi felé. A terület legegyszerűbb azonosítása érdekében: az egykori aszfaltüzem és környéke.

Kérdezhetjük: miért nem az uszoda mellé, közelebb lenne az iskolához. Miért nem a rendőrség és iskola mellé? A többrétű  válasz egyik legfontosabb része: itt bőven épülhet parkoló. Van egy olyan hír is, ami még nem jelent meg a bicskeiek blogjában: a Nagyállomás és a körforgalom között kerékpárút fog épülni minden bizonnyal Kisfaludy, Batthyány, Rózsa utca vonalon, vagyis a nagyobb gyerekek edzéseiket, iskolai rendezvényeiket nagyobb biztonságban tudják látogatni kerékpáron az új csarnokban.

(Mint arra már korábbi, helyi baleseteket bemutató cikkeinkben is utaltunk, határozott, jelentős erejű fellépés lenne szükséges az autósok helyes sebességmegválasztása érdekében, mert Bicske belterületén is sokan érzik magukat .)      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnos ez megint valami érthetelen érdekek (bármi ?) , ami miatt oda tervezték azt a spotcsarnokot! A józan paraszti ész szerint is a Bicske belterületére kellene építeni, így a diákok, valamint a lakosság is használhatná ( de lehet hogy nem a környező lakosságnak építik)! Bicske környéki lakosságnak is a belterületén volna jó, mert a tömegközlekedéssel megközelíthető lenne!
süti beállítások módosítása