A mányi úton a Galagonyás első és második dűlő közötti magasságig vihetik a Lakott terület és Lakott terület vége táblákat - értesült a Bicskei Szó nem hivatalos forrásból.

Ezzel a lépéssel a mányi út mentén fekvő kerékpárutas terület lesz a tervek szerint védettebb, benne egy kritikus átjáróval, ami a kerékpárút/gyalogút része.  A lakott terület jelzése tehát a megfelelő sebességmegválasztást fogja megkövetelni a közlekedőktől, akiknek ezt kisebb része be is fogja tartani. Ez a gyalogosforgalom miatt is fontos, hiszen az idő haladtával egyre lakottabb a Galagonyás is. 

Illusztrációnk az Annie Hall című alapműből való. Ismételt megjegyzés: a Kisfaludy utcában gyalogátkelő kell a Tanuszoda felé.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az átkelő (zebra) a tanuszoda felé jó gondolat, és a múrvás út kivilágítására is szükség lenne! Sokan gyalogosan is mennek úszni, és kicsi félelmetes a sötétség!
süti beállítások módosítása