Tisztelt Szerkesztő úr! Karácsonyi játékgyűjtést szervezek itt Bicskén. Ez egy több éve működő rendezvénysorozat, idén is az ország több pontján szervezik meg. Mivel szép a cél és jótékonykodásról van szó, úgy hiszem, hogy Bicske jobb érzésű lakói is szívesen csatlakoznának. Mivel jelentős követőtábora van az oldalának, hálás lennék, ha megosztaná az eseményt. Köszönöm! Erlein Dániel 

Sziasztok!

Karácsonyi játékgyűjtést szervezünk magyarországi beteg gyerekeknek, továbbá alapítványoknak, kórházaknak és iskoláknak. Segíts nekünk, hogy minél több helyen legyen igazi ünnep a Karácsony!

Már 5 éve szervezzük meg lelkes segítőinkkel az akciót, ráadásul idén több magyar es külföldi városban is zajlik párhuzamosan a gyűjtés. Tavaly egy kisteherautónyi játékot kaptak a gyerekek :)

Mit gyűjtünk?
- új vagy használt játékot
- LEGO-t
- társasjátékot
- könyveket
- puzzle-t
- babajátékot
- számítógépet (alapítványoknak es iskoláknak)
- tabletet (alapítványoknak es iskoláknak)

Hogy segíthetsz nekünk?
- Adományozz játékot, a lájk itt kevés lesz ;)
- Igazold vissza az eseményt!
- Írj a szervezőknek, ha szeretnél segíteni!
- Hívd meg barátaid/ismerőseid az eseményre!

Az eddigi 5-6 iskola/alapítvány helyett idén 50-60 helyre szeretnénk adományt eljuttatni. Ebben segítségünkre lesznek a Momentum Mozgalom magyarországi és külföldi segítői.

Jelenleg már a következő intézményektől kaptunk visszajelzést, hogy szívesen fogadják az adományokat: Bethesda Gyermekkórház, debreceni Gyermekgyógyászati Klinika, Igazgyöngy Alapítvány, Bicske Városi Óvoda, Kamilla CSÁÓ. A lista természetesen tovább bővül, és örömmel fogadjuk további intézmények jelentkezését.

Ha visszaigazolod az eseményt, keresni fogunk Facebookon, hogy egyeztessük a játékok átadásának helyét es időpontját. 

Üdvözlettel:
a szervezők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása