Aktuális helyzet na 16:48kor a.pu.-tèr sarok /Mórics Zs u. ENNÈL SETÈTEBB már aligha lehet... - írja olvasónk. Majdnem biztosak lehetünk benne, hogy a tegnapi közlésünk alapján az illetékesek dolgozni kezdtek a rendtételen. 



De ma megfigyeltem több főbb útvonalon ugyanilyen setètsèg Szakaszonkènt hol vn közvilágítás, hol a lámpaoszlopok maguk is a tök sötètben
Szt István több szakaszon pl Gazdabolt előtt Kossuth/Szt Istvàn sarok fèlhomály...
Innentől lebontasra váró áruház - templom -_egèsz a MOLig nagy úr a sötètsèg
De az SZTK előtt is alig pislákolt valami, nem csoda, hogy a sűrűn parkoló autók mögül/közül kilèpő/kiugraló embereket az autóvezető alig látja.. D Szt Laszlo u a MOL utan befele is ugyanez... A sok vakoskodás közepette csoda,h "csak" ennyi a baleset. Azèrt a szoborcsoport reméljük jól sikeredik � Az kell ide pluszba, az fontos - normális közvilágítás nem !!!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása