Az ötödik Vállalkozók Bálján (ahová mindig mindenkit szeretettel várnak, mert az élet már önmagában vállalkozás),  a szervezők, Kelemen Zoltán és Monos István a bál 140 fős civil közönségével teljes egyetértésben, közfelkiáltással  úgy döntöttek a Pizzafaló Korona Étterem termeiben, hogy a tombolabevételből a Bicskei Mentőállomást támogatják.

A szervezők kifejezett szándéka szerint olyan eszközt, berendezési tárgyat kívántak venni, aminek hiányát vagy a meglévő eszköz elhasználódott voltát a a Mentőállomás munkatársai kifejezik.  Éppen ezért a szervezők Kutenics Péter mentőállomás-vezető mentőtiszthez fordultak.

Egy darab masszív kanapé, két darab, igen nagy teljesítményű, szinte ipari kapacitású mikrohullámú sütő és egy kávéfőzőgép azok az eszközök, amit a bicskei vállalkozók át fognak adni a bicskei életmentőknek. A kanapét már a helyére tették a bázison és Monos István azt mondta, öröm volt látni, hogy valóban örültek a mentősök az új bútordarabnak és megköszönték a szolgálat nevében. 

20180217_124345.jpg

Ahogyan a szervezők a bál közönsége nevében meghatározták, döntésük a mentős szakma, a hivatás és a bicskei mentősök mindennapi helytállásának feltétlen tiszteletének közösségi kifejezése Bicske városában.

Kelemen Zoltán és Monos István szervezők köszönetet mondanak az ötven tombolaajándék felajánlójának.

A főnyeremény egy (nem fekete) bárány volt, amit az Aranysas Patika tulajdonosa ajánlott fel Húsvét előtt, a valóban igen  nemes cél érdekében.

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása