Az Eszkuláp Egyesülettől a bicskeiek blogja által is átvett összefogási felhívásnak köszönhetően nagy tűzifaadomány érkezett Gábor bácsinak.  

Azokat a tettre kész erőket várják a bepakolásra, akik MOST menni tudnak. 

Gábor bácsi címét biztonsági, adatvédelmi  okokból sem adnánk ki, akkor sem, ha külön kérné. 

Prockl Mandit, ennek a szép és szívet melengető bicskei civil összefogásnak a mozgatóját hívja, aki segíteni akar: 20 953 4777   

Ebben a közleményünkben jelezzük azt is, hogy a család címét, telefonszámát sem adjuk át senkinek. Óriási az érdeklődés, sok ajándék érkezett az Egyesülethez. Sem Prockl Amanda koordinátor, sem mi nem szeretnék átjáróházzá tenni otthonukat és megzavarni a srácokat mindezzel. Ezért lehetőleg az egyesület e-mail címét vagy ha nagyon szükséges, a fenti számot hívják, akik segíteni akarnak. 

A levelekre nem válaszolhat azonnal. Türelmüket kéri. 

A fiúk esetében közel 7 ezer olvasói megosztás, 1400 olvasói tetszik és 20 ezer feletti olvasószám elérése után jelentősen megnőtt az érdeklődés.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása