"A bicskei családnak és Gábor bácsinak is olyan mennyiségű és mértékű felajánlás jött szinte egy nap leforgása alatt, mint kb az egész kampány során a huszonvalahány bemutatott rászoruló embernek összesen, együttvéve -- már a válaszadás szintjén sem tudjuk kezelni az érdeklődést, a felajánlásokat, nem hogy logisztikailag és tárolásilag a szerény körülmények között.. Ami nagyon szuper, csak elsőre most egy kicsit kétségbeejtő is nekünk, önkénteseknek, illetve félő, hogy inkább gondot fogunk lassan okozni mint örömöt a további adományokkal.

Ezért szeretném megkérni, hogyha módja van rá, a kitett felhívást legyen szíves átszerkeszteni és hozzátéve jelezni, hogy köszönjük, egyelőre nem várunk több felajánlást, mert szerencsésen többszörösen összegyűlt mindenből, amire szükség volt" - írta levelében Vörös Nóra, az Eszkuláp Egyesület önkéntese.

Eddig 1600 megosztás, 10 ezer lájk, 67 ezer letöltés vagyis közel 67 ezer olvasó jellemzi a Bicskei Szónak azt a pár napja, február 27-én délután megjelent posztját, amit az Eszkuláp Egyesület jószolgálati közleményének alapján tártunk a napi szinten átlag 5-10 ezres letöltést  mutató olvasótáborunk elé.    

Ezek a sorok a fiait egyedül, szegénységben nevelő apa érdekében íródtak. A másik közlés Gábor bácsi érdekében kelt szárnyra.

  Az, hogy meg kell állni, mert annyi adomány összegyűlt, mint két tucat korábbi megmozdulásukban  összesen - valójában bicskei örömhírnek tekintem, amibe még belegondolni is jó.Akik szegény embereken szeretnének segíteni, azoknak szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a www.bicske.blog.hu korábbi, ehhez hasonló kezdeményezéseket létrejöttétől gondozó jó szokásaihoz híven az Eszkuláp Állatvédő Egyesület minden bicskei kötődésű akcióját tiszta szívvel támogatni fogja szintén önkéntes munkájával, mert a civil csapat tiszteletre méltó értékrendje -  micsoda szerencsés véletlen! -, egybeesik a sajátjával. 

 

ia

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása