A képen az ezüstérmes csapat – a döntőt követően kissé szomorúan. 2018. március 21-én Dunaújvárosban a Vajda futsal csapata a Dunaferr Szakképző csapatával játszotta a regionális döntőt.

29633498_1657981370904212_1655205244_o.png

 Pintér Bence, Mándoki Ákos, Mészáros Imre, Mándoki Márk, Kardos Vince, Molnár Márton, Payer Ádám valamint középen Bodor Kata tanárnő

A tét az országos döntőbe jutás volt. Sajnos ezen a mérkőzésen nem volt szerencsénk.  A küzdelmes, ám nemes versengésben 5:3 arányú vereséget szenvedtünk. A félidőben még 2:2 volt az állás, a vége előtt 4:3-as Dunaferr vezetésnél hol az oldalhálóba kerültek, hol a kapufáról kifelé pattantak focistáink, a mieink lövései, végül mi kaptunk még egyet. GRATULÁLUNK a csapatnak és Bodor Kata tanárnőnek, a csapat vezetőjének is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása