Bicskén megelégelték a totyorgást, s most már az NB III-ba várják a csapatot.  Rögtön ott nehezedik hát a teher az NB I-et kimaxolt Dragan Vukmir vállán, hogy egy osztállyal feljebb rántsa a gárda szekerét. Bicske–Mezőfalva mennyei megyei csapatás vasárnap az m4sport.hu-n.

Huhu, ez nagyon bika lesz! A bicskei megye egyes csapat a héten megkapott egy új trénert, aki óriás márkás név a magyar labdarúgásban!  Dragan Vukmir, megbízható alapember, mozgott Fradi, Honvéd, Loki, MTK mezben, most meg belecsobbant a honi való világba! Edzőbe tolta át magát! A hatalmas szerb megmondó ember, aki pár három évvel ezelőtt kicsit zabosan kiszólt a magyar játékosokra, mostantól, (jó egy héttel ezelőtt) megmutathatja, hogyan kell muzsikáltatni a helyi  focistákat!

Bicskén minden optimális, régen készen állnak arra, hogy beletapossanak az embéhármas miliőbe, most már „csak” oda kellene érni a végére! Ezt várják Vukmirtól! Nincs még vészhelyzet, három pont a lemaradás az elsőtől, tehát nincs más megoldás, csúnyán bele kell tolni az erőt a hátralévő meccsekbe! Például a Mezőfalva elleni, május 5-i, győzelem napi csatába! A helyezések tekintetében sima lehetne a hazai siker, plusz az új tréner mindig új impulzust injektál a csapatába, tehát dupla semmi a Mezőfalvának, így távolról nekifutva, dobbantva a 90 percnek! A vendégek négy fordulóval ezelőtti hasítása elfogyott, azóta csak zakó, zakó hátán, a múlt heti iksz ugyan kicsit javított a csapatérzésen, de így sem a legjobb előjel az idegenbeli farkas barlangba belépéskor!

A hazaiak új pályája, friss érzése, erős trénere szép együtthatás, kötelező a siker! A Bicskét sokan előre várják, sőt egyre feljebb kívánkoznak, a kötelező viszont nagyobb teher, mint egy nagy rangadó!

Érdekes kihívás lesz figyelni, mit hoz le a hazai csapat az új kéróban!

Vasárnap az m4sport.hu-n, 17 órától Bicske–Mezőfalva, élőben!

Komolyan. Élőben!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása