Jankovics László, aki korábban a BTC egyik edzője volt, levelet írt, ami az Fb-n jelent meg. Megkérdeztük, megjelenhet-e a bicskeiek blogján. Azt válaszolta, amit leír és felvállal ott, azt máshol is vállalja.   

 

Tisztelt BTC Szurkolók!

Egy néhány hete megjelent cikkel kapcsolatban írok. Abban az írásban az u19-es és u16-os focicsapatok tavaszi szereplését dicséri a szerző, teljes joggal! Mégis van benne két kifejezés, ami bántó az 1 évtizeddel ezelőtti kb. 60-70 bicskei utánpótlás játékos és edzőik számára, akiknek az eredményeik a maiak előtt járnak, reméljük nem sokáig! 

2006. u16 - 1.
2007. u13 - 2., u16 - 1., u19 - 2.
2008. u16 - 1., u19 - 1.
2009. u16 - 4., u19 - 2.
2010. u19 - 1.

Hozzáteszem, hogy az up-nál nem az eredmény a legfontosabb. Mégis érdekes, hogy ezeket az eredményeket elfelejtette a szerző, pedig a sikerszéria elején Ő is komoly szereplője volt az egyesületnek, igaz a körülmények is mások voltak. Szóval a cikkben szereplő „soha nem látott” és a „legöregebb szurkolók sem emlékeznek” kifejezések nem felelnek meg a valóságnak!!!

A fent leírtak miatt próbáltam többször helyreigazítást kérni (1-2 mondat elég lett volna) a szerzőtől, de sajnos még az üzenetekre sem sikerült válaszolnia, gondolom ehhez nem az idő hiányzott… Bemásoltam ide a cikket és az első üzenetet. Hajrá BTC!

„Soha nem látott tavaszi sikerszériában a bicskei nagypályás utánpótlás focicsapatok!
Tavasszal a bicskei serdülők 6 győzelmet, az ifik 7 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhettek el, együttesen 79 gólt rámoltak be eddig az ellenfelek kapujába!
A legöregebb BTC-szurkolók sem emlékeznek a mostanihoz fogható serdülő-ifi együttes sikerszériára. Tavasszal a Csicsai Károly által irányított bicskei serdülők - több őszi vereségért visszavágva - 100 %-osak, azaz 6 győzelmet produkáltak eddig, 46 gólt szerezve. A 44 gólos házi gólkirály Szilágyi Szabolcs vezetésével legutóbb vízilabda eredmény (9-7) született a Bodajk ellen, ami nem a legzártabb védekezésre utal, de a lényeg a győzelem. Statisztikusok kedvéért: az is párját ritkítja, hogy egy csapat (jelen esetben a BTC U16) két egymást követő mérkőzésén is 6-3-as első félidőt produkáljon. A serdülők a 7. helyen várják a hétvégi, vasárnap 10.00 órakor kezdődő, Mór elleni rangadót.

Földes Gábor vezetésével parádézik az ificsapat is, 7 győzelem és 1 döntetlen a tavaszi mérleg, 33 gól az ellenfelek kapujában. Jót tesz a gárdának, hogy többen is folyamatosan a felnőtt csapattal edzenek az idény elejétől és egyre gyakrabban kapnak szerepet a dobogóért küzdő I-ben. A csapat erejét mutatja, hogy a második helyen álló lepsényi LMSK Cobra Sportot 3-0-ra gázolták el március végén.
A hétvégén szombaton 10.00 órától a sereghajtó Dég érkezik Bicskére, miután a kedden pótolt elmaradt bajnokin a Mezőfalvára mértek 6-1-es vereséget Harangozóék. A mérkőzésen a B-közép (Bicske Tigers) is rendesen szurkolt az 5. helyen tanyázó ifiknek, akik számára még a bronzérem elérése sem lehetetlen.
Mint tudjuk, egyszer minden sorozatnak vége szakad, azonban a fejlődést és a sikereket - helyükön kezelve - bátran és büszkén el kell ismerni. CSAK A BICSKE! (címlapfotónk az ifik Martonvásár elleni 3-2-es sikere előtti bemelegítésnél készült)”

„Szia Peti!

Olvastam a cikkedet az utánpótlás (serdülő, ifi) eredményekkel kapcsolatban. Először is gratulálok a csapatoknak, edzőknek és remélem folytatódnak a sikerek!!!

Viszont az, hogy a legöregebb bicskeiek sem emlékeznek hasonlóra az nem igaz, ahogy azt Te is tudod!! Mert szerintem Neked is megvannak erről az emlékeid, még ha nem is vagy öreg, öreg bicskei végképp. Én persze megértem, hogy minél jobb színben kell feltüntetni a mostani helyzetet, de nem gondolom hogy ezt azzal kell elérni, hogy lekicsinyeljük a kb. 10 évvel ezelőtti eredményeket amik mellesleg túlnőttek a mostaniakon, a bicskei srácokkal. Pár dolog, ifi: 2 bajnoki cím, 2x2., serdülő 3x bajnok, 3 év alatt 66 meccs, 62 gy, 2 d, 2 v. 500 körüli rúgott gól. Úgyhogy szerintem ez megér majd egy helyreigazítást a részedről az adott oldalon, mert azt gondolom, hogy ezeknek a tényeknek az elhallgatása sértő a 3-4 szeres bajnok játékosok, és edzőik, Erdész Feri, és jómagam számára! Azzal zárom soraimat, kíváncsian várom (és nem csak én) a korrekt mindent helyreigazító írásodat! Szia! Hajrá BTC!

Bocsánat az edzők közül kifelejtettem: Nagy Károlyt, Sándor Bencét, Kackstadter Józsefet, azt hiszem így teljes.”

Jankovics László

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása