"Kedves Bicskeiek, Szülök, Nagyszülők volt és leendő diákjaink! Kicsi első osztályosainkkal egy gyerekeknek szóló országos videópályázaton veszünk részt, melyet a Libri-Bookline Zrt. és az UNICEF közösen, a Szívünk rajta program keretében hirdetett meg. A pályázat nem öncélú a részünkről, hiszen az iskola könyvtárát szeretnénk bővíteni a nyerteseknek járó mesesarokkal. /50 db könyv, 2 db babzsák, polc, szőnyeg./ Közönségszavazatok alapján választják ki a 15 nyertes pályaművet, ezért arra kérlek Titeket, segítsétek e nemes ügyet egy-egy like-kal, ill. egy-egy megosztással. Június 13. 24.00-ig lehet szavazni. Az alábbi linken tekinthető meg a videónk."

 

("Priviben" elmondom, hogy így lehet szavazni. Tehát nem itt a blogomon, hanem a YOUTUBE felületén érvényes. Ez nagyon fontos! Ide bicskei bloggerként azért tettem fel, mert nevettem és folytak a könnyeim. Jó ha lájkoljátok, osztjátok, de az nem szavazat, csak ismerőseitek figyelmének felhívása valamire, ami Nektek bejön.) 
34447229_1768259696563456_1912533779969212416_n.jpg
Az elektronikusan beküldött és utószerkesztett video file-ok határozatlan időre feltöltésre kerülnek a Libri-Bookline YouTube-csatornájára, majd elérhetővé válnak a szivunkrajta.hu/mesevideok weboldalon, ahol közönségszavazatok, azaz YouTube video like-ok alapján dől el, melyik 10 videó lesz a legkedveltebb. A legtöbb like-ot kapott videó alapján a legügyesebb 10 csapat, azaz osztály, olvasósarkot kap ajándékba. Egy olvasósarok a következőket tartalmazza: a Libri-Bookline Zrt. által választott 50 db mesekönyv, 1 db könyvespolc, 1 db szőnyeg, 2 db babzsák.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása