Jó reggelt Toncsikám!

Sajnálatos dolog miatt kérem segítségedet.

Vasztélyon lakik Sanyi, aki tanítványom volt, s Ő van most GYED-en 8 hónapos Léna nevű kisleányával. Felesége Orsi. Kérlek, hogy az Ő levelét mellékelve jelentesd meg írásunkat saját átdolgozásod szerint.


ÖSSZEFOGÁS ORSIÉRT!

Az ŐZIKE ALAPÍTVÁNY - KULCS AZ ELESETTEKHEZ  2017. decemberében került bejegyzésre. Célja: azon beteg gyermekek, felnőttek és családjaik segítése, akik nehézzé vált körülményeikben összefogásra hívunk magunk mellé embereket.

Nem pénzgyűjtést szeretnénk elsősorban, hanem a rendkívülivé vált mindennapok élhetőbb megvalósításához várunk segíteni akaró kezeket, szíveket, eszközöket.

Bicske 20-25 km-es körzetében élő családok számára szerveződünk, a szükséget betölteni szándékozók jelentkezését várjuk.

Alapítványunk bankszámlaszáma:  HU68- 10402001 - 50526874 - 68561010

Bízunk az összefogás erejében, hiszen : EGYEDÜL NEM VAGYUNK MÁS CSAK EGY-EGY KŐ, DE EGYÜTT MI VAGYUNK A HÁZ!


Vörös Györgyi                                                                  Kiss Béláné Marika

alapítvány alapítója                                                            alapítvány elnöke

06 30- 293 4915                                                                06- 20- 886 0154


---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Marika Kiss Béláné <kbmbicske@gmail.com>
Dátum: 2018. június 5. 21:28
Tárgy: Re: Leukémia
Címzett: Gergely “SpoonRaven” Sándor <gerysan93413@gmail.com>


Sanyikám, kedves!

Köszönöm soraidat.

Használatra egyeztetek kontakt személyekkel. cserepet már most tudok 1000 db-ot felajánlani, mert 2 hónapja kaptuk. Nagyegyházán van, megoldjuk a szállítást is idejében.

Jelentkezem.

Jó éjt nektek! Minden rendben lesz!

Marika néni

 

  1. június 5. 17:50 Gergely “SpoonRaven” Sándor írta, <gerysan93413@gmail.com>:

Jó napot kívánok pár szóban történetünk: Feleségem áprilisban terhes lett 2017-ben, majd az általános vérvételek egyikével valami nem stimmelt Fehérvárra beutalták, bent tartották egy éjjelre, majd másnap megtudta (az eredeti levélben nem így van leírva - a szerk.), hogy “Leukémiás vagy holnap visznek Pestre”. 20 percre rá értem oda. Másnap Budapesten a SOTE-n voltunk ahol további teszteket csináltak 2 héten keresztül majd csontvelőbiopsziát, ezek után 2 hetente vagy 3 hetente jártunk vérkészítmények,vérvétel,és tesztek sorozatára amikor is 10. hónap 19-én reggel 5 órakor kislányunk késznek érezte jövetelét 35 hetesen. Délután 2-re meg is lett a legszebb és legfontosabb dolog az életemben. 1 hónap múlva folyamatos rosszullétek és hasi fájdalom miatt méhkaparásra került sor.Feleségem édesapját a tél folyamán temettük, ő már több éve küzdött áttétes prosztatarák ellen.Telt múlt az idő és egy gyors időpont egyeztetés után április 10-én egy hónapra kemó és kórházi bent lét után hazaengedték feleségem.
Jelenleg 3 hetes itthon tartózkodás után most a Szent László Kórházban fekszik, újabb kemót kap majd Június 8.-án megkapja a csontvelő átültetést, ami reméljük,hogy a gyógyulást eredményezi.

Azt hiszem,hogy a Bicskei Lapokban a Fejér Megyei Hírlapban és a 24.hu-n is közzétették a történetünket.

Amire nagy szükségünk lenne azok a legalapvetőbb dolgok: Pelenka 8kg feletti (a nagyobba majd belenő) popsitörlő bármilyen márkájú, popsikenőcs, bébiétel 8 hónapos korig, Egy gyermekülésnek nagyon örülnénk az autóba.

Feleségemnek cérnakesztyű a sterilitás miatt, baba szappan egy fali szappantartó esetleg lábtyű,mosópor, öblitő, ágyruha és lepedő illetve törölköző, mert minden nap új és steril huzatot és törölközőt kell használni illetve egy olyan vasaló amivel elég nagy hőfokon lehet gőzölni.Esetleg a nyári nagy meleg miatt egy ventillátor.

Padlástérben a szőnyegpadló cseréje olyan dologra amit könnyen lehet tisztítani (folyékony padlózat/laminált/stb)
Ami a lehető legnagyobb dolog lenne amit nem is kérünk,de ha lenne egy olyan vállalkozó aki az adózás,vagy “reklám” miatt segítene nekünk a tél előtt,  nagyon sok radiátor illetve illesztés csöpög,a folyosó lassan elválik az eredeti házrésztől,beázik penészesedik düledezik, illetve a tetőn nagyon őreg pala van, ami cserére szorulna.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása