Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicskanyitogató, amikor a magyarságot egy itt élő kisebbség viselt dolgai után itélik meg..
Hárítgatunk, hárítgatunk? "Bicskanyitogató" módon hamis, téves, félrevezető, felületes megállapítás, ugyanis biztos forrásból tudható: a képek többsége nem az általad véleményezett "gazdák" állattartási körülményeit ábrázolja.
gondolom nem hárit az illetö csak nevén nevezte azt amiröl mindenki tud...a kutyatartás nagy része Bicskén(is)olyan amilyen de az vicc hogy a kiemelt helyeken lakok harci kutyákkal grasszálnak néha poráz nélkül is de szájkosár nélkül tutira..sok esetben fiatalkoruval sétálva azonkivül kitudja oltás,chip stb van-e regisztrálva??és valoszinü ezt ellenörzik is..másrészt vicc hogy az a közösség kivülállva mi denen mit megtehet csak mert hasonlo hozzáállással intézik a dolgaikat mint itt a kommentben..igenis többségük alkalmatlan mindenfajta állattartására(megjegyzem bünesetben stb elitélt sem tarthatna harci kutyát pl)azonkivül ahogy látom a jaj ne mondjuk rájuk rosszat most nagyon érvényes ..pedig de és ez hasonlithato a szegényke agyonsajnált gyermekotthon néhány nem kevés kis fekete bárányához..sajnálgatjuk sajnálgatjuk de azért nevezzük már nevén az igazságot(töröljétek akkor is beirjuk még huszszor...)vicckategoria hogy ennek igy kell lennie...utoljára pedig ismét állatorvosi jegyzöi felelösdég mert tarthat bárki bárhogy de nyilvéntartás veszettság elleni oltás stb miatt kötelezö...hol van ez az ellenörzés????ja sehol.....
süti beállítások módosítása