Brutális a főutca,ebből baleset lesz - írja olvasónk.
jönnek le az óbarki lehajtónál is a pályárol és a bicskeinél is, és onnan a nyáj mind be a Tatai úton, miközben az 1-es főútvonal teljesen jól halad

még most is tart
az óbarki elágnal kb lehetetlen balra rákanyarodni az 1-esre
valahonnan jó lenne megtudni, hogy ezek a navigációk miért terelik be az autósokat a faluba, mikor az 1-es főut teljesen jól járható.
kamionok, buszok minden sz@r
"Sok esetben valaki lekanyarodik,mert itt lakik,a mögöttük haladók meg azt hiszik,hogy ő tudja merre kell menni" -írta kommentben egy olvasónk.
�
Levélírónk így folytatja: ekkora hülyeséget. külföldi turistabuszok, kamionok nem aszerint közlekednek, hogy az előttük haladó merre megy... meg mások sem
ez a közösségi navigációk hibája. hogy valaki pl. bejelenti az alkalmazásban 11kor, hogy dugul az 1-es út, akkor azt bejelzi a többi autósnak, és addig dugósnak jelöli, amíg valaki nem küld be egy olyan jelzést, hogy "most már járható"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása