Bőcs István - született 1977 - bicskei asztalosmester. Néhány nappal ezelőtt Óbarok fölött, az erdő szélen találták meg piros autóját, amiben benne volt a slusszkulcs is.

Szokott pihenésképpen az erdőben sétálni, hogy kiszellőztesse a fejét és szemlélődjön. De ha erre sort kerített, ezt minden esetben jelezte családjának. Ez most elmaradt. 

Hollétének ismeretlen voltát jelezték a Bicskei Rendőrkapitányságon. Bárki bármi tud róla, kérjük, mielőbb jelezze. Remélem hamarosan előkerül sértetlenül, és akkor az egész posztot örömmel távolítom el.

Tisztelt Izing Antal!

 

 

 

Elektronikus úton érkezett megkeresésére reagálva tájékoztatjuk, hogy az eltűnt személlyel összefüggésben a Bicskei Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat, melyre vonatkozóan további információk a rendőrség hivatalos honlapján, a „Közérdekből nyilvános körözések” link alatt találhatók.

 

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bicskei Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-566-020-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén!

 

 

 

Tisztelettel:

 

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommunikációs Szolgálat

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.