Szeretném megkérdezni, hogy meg lehetne-e írni, hogy az Akácfa u. és Tölgyfa u lakótömbök mögötti részt lenyírhatnák,  mert derékig ér a gaz és itt van a parlagfű szezon. Tavalyi évben szezon végén sikerült is lenyírják hiába szóltunk bárkinek is nem történt semmi. Mire lejárt a parlagfű szezon azután nyírták le. A szellemháznál körbe mindenhol derékig ér a gaz.
többen végig szenvedik a szezont
Egy kommentár szerint az Akácfa és a Tölgyfa utcai Társasház területén a gaz le van nyírva, lassan már kiég a szárazság miatt. Azt a társasházak lakói rendben tartják. Sajnos évekkel ezelőtt a nagyobb területet elvették a társasházaktól és most nincs "gazdája" aki gondját viselje. Az is szomorú, hogy néhány idegen személy úgy gondolja, ha nincs az utcán meg a parkolóba hely akkor másnak a telkére oda áll ahova neki tetszik.
Kedves Olvasónk, természetesen itt meg lehet írni. 

A kritikus zóna egy része a lakótömbök területe, egy része az Akácfa utcai "szellemház" területe, egy része pedig az önkormányzat (a lakótömböktől távolabbi) területe.
A magántulajdon kaszálása a tulajdonos, az önkormányzati rész kaszálása a BGSZ feladata lenne. A frekventált, forgalmas területeken dolgoznak elsősorban. 
Egyébként ha van benne parlagfű, akkor belterületen a jegyzőhöz kell/lehet bejelentést tenni legjobb tudomásom szerint, de ugye tudjuk, hogy nem csak a parlagfű allergizál, viszont attól szenvednek a legtöbben.
Érdemes lenne mielőbb bejelentést tenni, akár a közös képviselőn keresztül.


 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Bicske-Tarján kerékpárúton járva az tűnt fel, hogy aki kicsit is allergiás, az mostanában már nem kerekezzen arra. A bicskei szakaszon is szép nagy parlagfű borítja a környezetét
süti beállítások módosítása