Bozori Imre r. főtörzsőrmester, a Bicskei Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, a Szombathelyen ma megrendezett Hungarian Mixed Martial Art Fighting Championship HMMAFC versenysorozat 1. fordulóját, a harmadik menetben fojtással kopogtatva, a Bárdosi Küzdősport Akadémia növendékét legyőzve - megnyerte.

44091300_321761685071188_1572275200785907712_n.jpg

Harcosok klubja. Piros kesztyűben a bicskei harcos.  

Az angol versenycím körülbelüli fordítása: Magyar Vegyes Harcművészeti Bajnokság.

Bozori Imre, a bicskei kmb-s 66 kilóban bunyózott, miközben az ő saját testtömege 65,4 kg. Ellenfele 71 kg vagyis 5,6 kg-val nehezebb. Mivel a bicskei főtörzsnek nem volt ellenfele saját versenysúlyában, bevállalta a súlykülönbség teremtette nehézségeket, kiállt.  Imi ezzel a "hendikeppel" is győzött!
A következő forduló Szegeden lesz december 1-én.
Tatabányán él. Az edzéseket nagy leterheltséget jelentő szolgálata mellett végzi.

Ez egy ún. MMA verseny volt. Szabályrendszerében az álló küzdelem és földharc is megengedett. Sok mindent szabad. Ez a harcművészetek profi ága. "Itt mindenben profinak kell lenni ahhoz, hogy győzhess!"

Imre edzője és barátja Tóth Béla címzetes r. zászlós, aki a Pest megyei Rendőr-főkapitányság Budaörsi Rendőrkapitányság Zsámbéki Rendőrőrsén szolgál, továbbá Perbálon kmb-s. Egykor Bicskén dolgozott, sportsikereiről már többször hírt adott a bicskeiek blogja.

A Bicskei Rendőrkapitányság épületében edzenek - szabadidejükben. Tóth Béla - Bozori Imre álló bunyójával foglalkozik, ami ez esetben az ökölvívás és a thai box technikákat jelenti. Komoly felszerelésekkel és emberileg is segítette a kollégák hivatásukba jól illeszkedő,  fejlesztő munkáját a bicskei rendőrkapitány, Dr. Balázs Sándor r. alezredes.  

Bozori Imre küzdő szellem, pihenésképpen,  Tatabányán birkózik és jiu jitsuzik. Az idei bajnoki cím megszerzése a cél.

Úgy legyen!

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása