A tisztább helyi levegő érdekében történő kerti komposztálás elősegítése érdekében az önkormányzat fa komposztálókeretet biztosít azok számára, akik vállalják, hogy nem végeznek kerti avar égetést ingatlanjukon.




Sülysáp Város Önkormányzata a levegővédelmi szempontokra való tekintettel elsődlegesen a helyi komposztálással történő kerti hulladékkezelést részesíti előnyben az égetéssel szemben.

Ennek elősegítése érdekében az önkormányzat 1 db fa komposztálókeretet biztosít térítésmentesen azon sülysápi belterületi vagy zártkerti kertes ingatlannal rendelkező ingatlantulajdonos részére, akinek helyi köztartozása nincs, és az ingatlantulajdonos a komposztálókeret átvételével vállalja, hogy onnantól számított három évig nem végez égetést az ingatlanán, aminek megszegése esetén a komposztálókeretet köteles visszaszolgáltatni. A komposztálókeret – az esetleges tulajdonosváltástól függetlenül – egy ingatlanra legfeljebb egy alkalommal igényelhető.
(Sülysáp Város Önkormányzatának 8/2009 . ( X. 15 .) sz. rendelete alapján.)

A programra jelentkezni két módon lehet:

1. Online űrlap kitöltésével az alábbi linken:

https://goo.gl/forms/9MRDxnKcirK3aFBo2

2. A cikk alján letölthető igénylőlap kitöltésével és aláírásával, ami leadható a polgármesteri hivatalban.

A keretek átadásáról és átvételi módjáról az önkormányzat a megadott elérhetőségeken tájékoztatja majd az igénylőket.

Sülysáp Város Önkormányzata

Kapcsolódó dokumentumok:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása