Szeretik ezt a várost és mivel a mozgás az életük, régi nagy álmuk valósul meg.  A kép alatti szövegben ott láthatjátok az útvonalat is. 

 

"Vasárnap éjszaka érkeztünk meg, minden rendben. Kedden már futottunk is, ma pedig felvettük a rajtszámot. Az idő eddig nagyon szeles, tegnap viszont gyönyörű idő volt. Sokat sétálunk, Manhattenben a látnivalókat csodáljuk. A finish line(célvonal) is már majdnem készen áll az országok zászlóival" - írja Tolnai Éva és Agyagási Ákos, - a New York Marathon 2018 két bicskei résztvevője.  

Az alsó kép alapján 2018. november 4-én 9 órakor lesz a nagy new york-i start, ami azt jelenti, hogy magyar idő szerint 15 óra 50 perctől szurkolhatunk a két bicskei sportolónak. Tízezrek indulnak a versenyen, vagyis szakaszos rajtban kell gondolkodni, a bicskei erők ott a metropolisban november 4-én, vasárnap 9 óra 50 perckor vagyis 15.50-kor kezdenek. 

Jelenleg Staten Island, Brooklyn, Quenns, Bronx és Manhattan az edzési területük. Egyben városnézés, a NYC nevű bolygó atmoszférájával való ismerkedés. 
A város öt kerületéből a 283 négyzetkilométeres, 2,3 milliós Quennsben laknak, a piros metró végállomása közelében.

Start a Staten Island Bridge-től, itt a térkép. 

Felötlik egy régi dal, küldjük a versenyzőknek: ".... nekem a 44. utca sarka olyan, mint a Kresz Géza vége, ahol fordul villamos"  Látlak, Amerika! 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása