Szombaton Bozori Imre r. főtörzsőrmester, a Bicskei Rk. körzeti megbízottja részt vett a TEK 018-as Budo es Küzdősport Gáláján, amit a Syma csarnokban rendeztek. Harmadik helyezést ért el.  
imi_syma.jpg
- Nehéz, de lelkes felkészülésen voltunk túl, amit sajnos az októberi MMA versenyen szerzett lábujj törés nagyban hátráltatott, ehhez két héttel a gála előtt sajnos hozzájött egy talppárna sérülés, ahol Imi lábáról egy féltenyérnyi bőrdarab leszakadt és napokig ráállni is alig tudott - mondta el Tóth Béla címzetes r. zászlós, aki a Pest megyei Rendőr-főkapitányság Budaörsi Rendőrkapitányság Zsámbéki Rendőrőrsén szolgál.  - Természetesen nem adtuk fel es hajtottunk tovább, azt használtuk, amit lehetett, így sok ökölvívó sparringot végeztünk. Végül eljött a nagy nap, november 17., amikor Imi -70 kg-ban szállt versenybe grappling es K1 szabályrendszerben nevezve. Imi a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot képviselte. A K1 neki még újdonság, ebben a versenyszámban sosem versenyzett. Itt csak ütés- es rúgástechnikák vannak, nincs földharc.
A grappling az kizárólag földharcos szabályrendszer, ketrecben vannak a viadalok, tavaly ebben Imi a 2. helyezést érte el, idén nyerni akart.
A versenyen minden rendben alakult, a súly rendben volt, kezdődtek a k1 mérkőzések. Imit egész kis team kísérte, dr. Péntek Péter Brazil Jiu-jitsu edzője, aki a
Carlson Graciehoz tartozik  és Kornély László barátom es edzőm, aki gyúróként es segítőként vett részt velünk a tornán. És persze jómagam, mint kollégája, edzője és barátja - teszi hozzá Tóth Béla. 
A -70 kg-ban 14 versenyző regisztrált, egyenesági kieséses rendszer volt. Imi az első mérkőzését simán hozta, bemelegítésnek is tökéletes volt. Ez után következett 1 óra pihenő, majd jött a második mérkőzés. Egy kick-box válogatott srác volt az ellenfél, aki jól tette a dolgát és 2*2 percben mindent megtett azért, hogy győzzön. Imi azonban átgyalogolt rajta, támadásait és harci kedvét megtörte, többször földre kényszerítette, végül pontozásos sikert aratott.
tekerem.jpg
Majd jött a fekete leves.. 5 perc múlva újra ringbe szólították, egy előnyerő srác volt az ellenfél, ami azt jelenti, hogy neki csak 1 küzdelme volt, így pihenten lépett ringbe. Imi az előző hatalmas csatából éppen felocsúdott, s máris újra harcolnia kellett, de ez nem jelenthetett problémát. Motiváltsága és küzdeni akarása minden fizikai fáradalmat és fájdalmát átírta. Ringbe szállt, és hatalmas mérkőzésen a 2. menetben orrcsonttörést es arccsonttörést szenvedett egy nagy jobb egyenestől. Így sajnos a bírák leléptették, beszüntették a mérkőzést. Nagy csata volt, igazi adok-kapok, tiszta szívű küzdelem! Szerencsére ellátták és rendben van. Később kiderült, hogy a nyertes fél már tavaly is a 2. helyezést érte el és a mostani első helyezett is tavaly első helyezett lett, így ez meg értékesebbé teszi a mérkőzést. Sajnos a sérülés miatt a decemberi MMA verseny elmarad, de a felkészülés folytatódik tovább, remélhetőleg már nem jönnek újabb sérülések. Nagyon jó rendezvény volt, kiváló harcosokkal és hatalmas baráti szurkoló gárdával! Bozori Imre köszönetet mond kapitány úrnak, dr. Balázs Sándor r. alezredesnek, továbbá Klinger Józsefnek, mint támogatónak és minden segítőnek és szurkolónak!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komoly sziv vihette előre, mielőbbi felépülést kivánunk, büszkék vagyunk rá!
Gratula!
süti beállítások módosítása