Sok nézővel, jó hangulatban telt az Oázis Sport Club harmadik jótékonysági tornája január 17-én a békási Vízművek Sporttelepen. Először történt meg, hogy az egyesület bicskei csapata is részt vett a meccseken.
dsc02245xok_1.jpg
A legtöbb zsámbéki, mányi, bicskei gyereknek ez volt az első lehetősége, hogy hivatalos mérkőzésen bemutatkozzon. Az ellenfelek a gödi Aquaworm és a KÓPÉ csapatai voltak. Mivel az Oázis csapatában nagyon sok gyerek vízilabdázik Békásmegyeren is, így a korosztályos meccseken egy-egy negyedre, vagy épp gólra, különböző összetételű csapatok ugrottak a vízbe. A 2008-as, 2007-es és a 2006-os mérkőzéseken már érződött az a rengeteg munka, amit a lányok és fiúk nap mint nap elvégeznek. Ott már pontosabbak voltak a passzolások, jobb volt a védekezés és a támadás is. A 2009-2010-2011-es kicsiknek és szüleiknek már ott volt a minta, hogy szorgalmas edzésre járással hova lehet fejlődni. Nagyon köszönjük az adományokat, amelyekkel idén a keve utcai iskola alapítványát támogatjuk. 
Várjuk továbbra is a jelentkezőket délutáni edzéseinkre Bicskén. Jelentkezni lehet: Kaposnyák Attilánál 06309426487 
Kövessenek minket a facebookon Oázis Sport Club és a www.oazissport.hu oldalon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása