Dr. Hadnagy Réka gyermekorvost nevezték tisztelői erre az igen jó nevű versenyre, ahol már a nevezés ténye is szakmai elismerés. Dr. Bourgla Ossamah háziorvos, belgyógyász pedig duplázik, hiszen az ő neve  már tavaly is versenyben volt a hálás betegeknek köszönhetően. 

szentgyorgyi-1400x933_1.jpg

Ha jól emlékszem, annyi e-mail címről szavazhatunk, amennyivel rendelkezünk. Tehát voksolhatunk Réka doktornőre és Ossamah doktor úrra is, csak éppen nem egyszerre.

Ott az oldalon be kell írni pl. Bicske nevét, mire dobja a gép a két orvos szavazati felületét. Kipipáljuk, amit még kér, megadjuk az e-címünket, mert arra küld azonnal a szegedi rendszer egy megerősítés kérést.

Megerősítjük és megnézhetjük a szavazás állását.       Szavazni fogok mindkét szaktekintélyre - jó öreg blogom bicskeonline@gmail.com-jával, és van két privát, saját nevemmel ellátott címem. Ez a legkevesebb. Valamint olvasóink nevében gratulálunk, hogy olyan versenyen vesznek részt orvosaink, amire még benevezve lenni is győzelem.    

"A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon."

2017-ben a 80 éves évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

A díjra jelöltek közül a nagyközönség választja ki majd az adott év 7 közönség díjasát. Az alapítvány ezen felül 2 különdíjat nyújt át minden évben. A hozzájáruló nyilatkozatok visszaérkezésének határideje lejárt. A jelölt orvosok listája teljes. A szavazás március 16-án éjfélkor zárul, a szavazatokat ITT lehet leadni.

(...) "

 

(forrás: Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása