eganadas.jpg

Olvasónk értesített erről is. A tűzoltók a nagy szélben megkezdték az oltást. A járdán iskolából hazatérő gyerekek tömege fotóz. Lesz majd képünk is. A közelben élők azt mondják, hogy két szintes házaknál is magasabbra csaptak a lángok.   Az erős szél nyugati irányból fújt. A tűz oka bármi lehetett, akár egy eldobott cigi parazsa a szárazságban. Hátrébb, hátrébb! -kiáltották  a tűzoltók és a rendőrök a kb. ezen a ponton állóknak, mert ha nagyobb széllökés, akkor félelmetessé megnőtt és jött felénk. Rengeteg pernyét is hozott.

Az öngyulladás információink szerint kizárható. A rendőrség adatokat gyűjt. A tűz a rendőrkapitányság  felőli oldalon indult el. A part egy részén sikerült mentést végrehajtani. A terület mocsaras, ahol egyes részekre az eszközökkel bejutni nem lehet. Pokoli látvány volt. 

 
A tűz, a fekete füstszennyezés, a hamu és pernye, amit a szél hozott, a füst bűze még hagyján, de  elsősorban az élővilág, flóra és fauna tűzhalála itt a szemünk előtt.  

 

A cseten küldött képeket és videókat nagyon köszönöm, nem tudom megosztani. Ha gazdájuk, felteszi a saját oldalára nyilvánosan, úgy hogy nemcsak ismerősei látják, akkor onnan jól megosztható a Bicskei Szó csoportjában is.

 

ia         

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismertek a tűz oka és okozói is.
süti beállítások módosítása