"Azoknak akik nem tudják! Csákvári hulladék udvar szeretettel várja a szemetet, ezért nem kell az erdőbe vinni! A nyitvatartási is csatoltam!
8083 Csákvár, Széchenyi út (a Könyvtár mögött!)"

Heti kétszer két órát tartanak nyitva. Ingyenes, csákvári lakcímkártyával. Amikor ezt bevezetik végre Bicskén, ahogy már korábban is többször kértük a Bicskei Szó cikkeiben, a jól megfizetett polgármester és alpolgármester felelősségteljesen számoljon el az eddigi és ezt követő késlekedés miatt, hogy miért kell erre ennyit várni - kiegészülve az országgyűlési képviselő magyarázatával.  Kérjük az önkormányzati képviselőket, legyenek bátrak gondolkodni e kérdésben.  Nem fogja az illegális hulladéklerakást  megszüntetni. De jelentősen mérsékelheti.  

 

ia

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása