A Vörösmarty utcáról köztudott, mennyire megnőtt a forgalma és micsoda száguldozás megy.  

vorosmarty_baleset.jpg

Ezt a képet ma délután küldte kedves olvasónk.

- Nem halt meg senki?

- Nem. Kiszállt a vezető és próbálta visszafordítani a kocsit a kerekeire. A cipője maradt benn az autóban. 

- Vörösmarty utca?

- Igen.  

- Mikor történt? 

- 19 óra 10 perc tájban. 

- Nagyot szól? Megijedtél?

- Nagyoooon nagyot. "Live-zott" is a történtekről az autós.

(Keresztény, aki a videón Máté evangéliumot olvasva bizonyságot tesz. Követve gondolatmenetét, legelsősorban azért kell hálát adni, hogy senkinek nem lett baja...)  

Megkérdeztem ma délelőtt az FM RFK Kommunikációs Szolgálatát. Azonnal választ kaptam, de elfoglaltságom miatt csak 20 óra után tudtam frissíteni a hírt: 

 

 

 

Tisztelt Uram!

 

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a rendőrségre 2019. május 17-én 19 óra körül érkezett bejelentés, hogy Bicskén a Vörösmarty utcában egy gépkocsi balesetet szenvedett. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a járművet vezető férfi ismeretlen okokból az út mellett található betonpadkának ütközött, amelynek következtében az autó a feje tetejére borulva állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

A helyszínen intézkedő rendőrök szabálysértési eljárás keretében helyszíni bírságot szabtak ki a jármű vezetőjének.

 

Tisztelettel:

 

Csepely Balázs r. szds.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommunikációs Szolgálat

 

 

vmarty2.jpg

 

 

vmarty3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mielőtt megnéztem a videót (ill. belenéztem), már tudtam, h ork. Ők száguldoznak ott fel-alá. Nyilván ritka arrafelé a rendőri jelenlét és/vagy keveset érnek a szankciók.
Amig valakit meg nem ölnek..