Szia!
Hogy vagy? Remélem minden rendben van, jól telnek napjaid.
Megkeresésem oka a bicskei közlekedés (nem tudom, hogy hova írjak, így Neked írom, így legalább nyilvánosságra kerül ez a sokakat érintő probléma), mert mélységesen fel vagyok háborodva.

gy_1.jpg

Az elmúlt három hétben, ma a harmadik alkalom volt, hogy majdnem elütöttek minket a zebrán. Megáll a sofőr, jelez, hogy átmehetünk, a mögötte lévő meg előre hajt, kielőzi. Mit sem érdekelve, hogy kisgyerekkel sétál át valaki az úton.

Gyomorforgató... ez a nagy sietség, sötétség és figyelmetlenség. Hol élünk?! A templom környéke, óvodából, iskolából közlekednek arra gyerekek, emberek. Veszélyeztetett lett teljesen ez a szakasz, mert ezeket hölgyeket/férfiakat, akik így vezetik autójukat nem érdekli a másik ember, gyermek(!) élete, önző módon a saját sietsége a fontosabb. Kérdem én miért nem tiszteljük már ennyire sem egymást, hogy nem teszem veszélyeztetem az életét?! (Felelős szülő, olyan körültekintően lép a zebrára gyermekeivel, ahogy kell - a szerk.)   
Valami megoldást kell, hogy találjanak, az illetékesek a katolikus templomnál, és az óvodánál lévő zebrák biztonságossá tevéséhez, sürgősen. Nem biztonságos!!!! 

Amikor a rendőrök szeptemberben reggelenként ott álltak, érdekes módon tudott helyesen vezetni mindenki. Az is, aki nem. 
Most, hogy nincs ott senki - lehet mindent. Sok kisiskolás egyedül megy reggel jön délután. Miért ne mehetne? Béke van. Négykor van a legnagyobb forgalom. Bicskén belül a sebességválasztás is megérne felmérést.  

Ne haragudj, hogy ilyen hosszú lett, de kikivánkozott.
Szeretettel gondolok Rád.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valahogy a rendőrségünk csak szolgálunk és mérünk üzemmódban van már pár éve. Itt nincs zebrakommandó, itt nincs járdára parkolásért bünti, itt nincs semmi, csak kiülnek az útszélére, kiteszik a háromlábút, és fánkot esznek. (legtöbbször oda, ahol a baleseti kockázat nulla, de lehet fogni jó sok "gyorsan" hajtót, bár mostanában már máshol is látni őket, nem csak a hosszú egyenes pihenőjében) Balesetmegelőzés nulla. Írhatnál erről is, múlkor is simán kiálltak a kertvárosban mérni, az nem zavarta őket, hogy amúgy közvetlen mellettük parkolt a jóember a járdán, és nem lehetett elmenni mellette.
süti beállítások módosítása