Katasztrófa állapotokról számolnak be azok, akik látták a mányi utat és a Csabdi utat az intenzív esőzés és áradás  idején.
A mányi úton 30 centis víz és iszap hömpölygött egyik mederből a másikba az úton át. A Csabdi úton szintén hömpölygött a víz és iszap.
A Bicskei Kertvárosi Polgárőrség tagjai teljesítettek szolgálatot a szakadó esőben mind a körforgalomnál, mind az autópálya alatti átjárónál. Utóbbinál a szervíz úton át a mányi útra küldték fel az autósokat, akik ha Bicskére szándékoztak jönni, akkor az első dűlőig közlekedhettek. Az első dűlőn végig - ki az 1-es útra jöhettek ki a Bagolyvárnál. A körforgalomnál is a Bicskei Kertvárosi Polgárőrök tartották a frontot a szakadó esőben, nem engedték az autósokat sem jobbra, sem balra továbbá tájékoztatták őket a helyzetről és a teendőkről annak érdekében, hogy elérhessék úticéljukat. 

Köszönjük! 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása