Szia!
Az alábbi képeken egy sajnos mára szokássá vált szabálytalan parkolás látható a Spar melletti járdán

 A táblák egyértelműen jelzik hogy itt megállni tilos van hatályban, ennek ellenére ez mára már rendszeressé vált. Ha valaki nem ismeri a KRESZ ide vonatkozó rendelkezéseit, akkor itt megnézheti:
Megállási és várakozási tilalmat jelző táblák: https://www.kresz.info/megallasi_es_varakozasi_tilalmat_jelzo_tablak.php
Megállás: https://www.kresz.info/megallas.php a járdára vonatkozó rész a 8. pontban található.
Várakozás: https://www.kresz.info/varakozas.php

A képek a múlt héten hétfőtől péntekig készültek, de bármelyik nap ott parkolnak egyesek.
Jó lenne ha az erre illetékesek valamit tennének ennek az áldatlan állapotnak a megszüntetésére.

Köszönettel: egy olvasód.

A 4 napon át olvasónk által készített 11 képeket nem közöljük, láthatjuk az életben. Sajnos nemcsak itt, ezen a környékén, hanem Bicskén mindenütt.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugyan ez a helyzet a kisállomásnál. A Jókai utca végén is rendszeresem a járdán parkolnak, hiába van kitéve várakozni tilos tábla arra is fittyet hánynak.
Ugyanmár, a kertvárosban ugyan az a 10 autó folyamatosan a járdán parkol, a felújított járdák használhatatlanok tőlük, de a jard nem tesz semmit. Múltkor konkrétan 10m-re az egyiktől mértek, de valahogy a járdán parkoló nem zavarta őket. Naponta bejárják a kertvárost, de minek, ha nem tesznek semmit?
süti beállítások módosítása